Site Overlay

Neely Cup Dag 2 Oppsummering

Neely Cup fortsatte fredag ettermiddag på Winterhawks Skating Center. De åtti spillere i leiren er delt inn i fire lag oppkalt etter Winterhawks legends: Randy Heath, Dennis Holland, Troy Mick og Ken Yaremchuk.

To lag square off i egen 30-minutters back-to-back » – spill i to økter hver dag, som betyr at hvert lag spiller åtte kamper i turneringen. De oppsummeringer fra fredag nedenfor finner du:

Team Mick (1) vs., Team Yaremchuk (2), Spillet 1:
Team Yaremchuk tok det første spillet i dag med en score på 2-1 bak mål fra Keegan Iverson og Logan Styler. Team Yaremchuk netminder Greg Maggio hadde sin shutout festet med bare 29 sekunder igjen når Taylor Peters scoret for Laget Mick, men det var så nær som de ville få.

Team Mick (2) vs. Team Yaremchuk (5), Game 2:
Team Yaremchuk fullført sveip i det første sett av spill med en 5-2 seier over Team Mick. Derrick Pouliot og Ethan Pris scoret å gi Teamet Yaremchuk en tidlig 2-0 ledelse., Prisen har vært veldig bra gjennom to dager, med tre mål på sine fire første kamper.

Jage De Leo kutte underskuddet til 2-1 med et mål for Team Mick, men Team Yaremchuk svarte med mål fra Fredrik Olofsson og Dominic Turgeon å ta en 4-1 ledelse. Ricky Bateman scoret for Laget Mick å gjøre det 4-2, så de nesten kuttet det til en sen i spillet når Joey Baker ringte en av innlegget. Jeremey Leipsic pakket opp og scoret med en tom net mål å gi Teamet Yaremchuk den 5-2 seier.

Team Heath (1) vs., Team Holland (0), Spillet 1:
Ty Rattie scoret det eneste målet i den første kampen mellom de to lagene som han ga Team Heath en 1-0 seier over Team Holland. Cam Lanigan og Adin Hill kombinert for shutout i nettet for Team Heath som de hindret Team Holland. Hill hadde også en shutout i en av gårsdagens spill.

Team Heath (3) vs. Team Holland (2), Game 2:
Team Heath fikk en bølge av kvelden spill med en 3-2-seier i finalen av dagen., Men de måtte overvinne en tidlig underskudd til å gjøre det etter Team Holland kom på bord med mål fra Adam De Champlain og Paul Bittner å gjøre det 2-0. Men Team Heath brølte tilbake med mål fra Seth Jones, Tucker Spooner og EJ Faust å få vinne.