Site Overlay

Nogle heste bærer ekstra vægte i et løb. Ved Du Hvorfor?

vægte tilføjes til de fleste poster i et hestevæddeløb. Mængden af vægt varierer baseret på vægten tildelt hver hest og størrelsen af jockeyen. Men før vi dykker for langt, lad os se på, hvorfor heste bærer ekstra vægt i et løb?

raceheste bærer ekstra vægte for at opfylde den mindste vægt, der er tildelt dem til et bestemt løb. Hvis en jockey og hans halse vejer mindre end den tildelte vægt, vægte føjes til hesten for at imødekomme den krævede mængde, der er udpeget til at bære under dens løb.,

Nogle gange inkluderer løb forskellige mængder vægt for heste, der kører i samme konkurrence. Der er forskellige grunde til, at vægten varierer mellem heste i samme race, og alle er ikke indlysende.

alle løb har en fast vægt en hest skal bære.

hvert løb har en bestemt vægtmængde, som hver hest skal bære. Nogle poster er belastet med ekstra vægt til selv konkurrencen på tværs af konkurrenterne i et løb.,

For eksempel kan et løb bestemme, at alle Heste skal bære 115 lbs., men jockeyen vejer 110 lbs. (herunder halse). I dette eksempel, 5 lbs. skal tilføjes for at overholde betingelserne for kapsejladsen.

Jockey club er det styrende organ for fuldblods racing, og de etablerer en “skala af vægte” for raceheste. Vægten af vægte er et område fra den letteste til den mest betydelige vægt en hest bærer i et løb. Generelt, race vægte er mellem 113 lbs. Og 118 pund.,

det er svært for en jockey at holde sin ridevægt under 113 lbs. I årevis har ryttere skubbet sporadministratorer for højere minimumsvægte på grund af den fysiske vejafgift, der opretholder en så lav kropsvægt, tager deres helbred. (Du kan læse mere om Jockeys’ kampe med vægt her.)

med “vægtskala” som udgangspunkt skriver hver banesekretær løbene for deres racersæson i en tilstandsbog. Tilstandsbogen er den kommende tidsplan for løb på et spor, og det spænder normalt over en måned med løb.,

Væddeløbshest undervisere gennemsøge betingelse bog til konkurrencer at indtaste deres heste. I tilstandsbogen præsenteres specifikationerne for hvert løb, herunder den vægt, hestene skal bære.

de faktorer, som racing sekretæren overvejer ved tildeling af vægt, er hestens alder, race rekord og køn. Hopper bærer mindre end deres mandlige kolleger, heste, der er tre år gamle og yngre, får en lavere byrde, ligesom heste med færre sejre.,

Novice jockeys er tilladt 5 pounds

nye jockeys (bug drenge) får en vægt godtgørelse for de Heste, de rider. Ryttere med mindre end femogtredive sejre får typisk en pause på 5 lbs.

i en tilstand bog, en race angiver pung beløb, alder af heste støtteberettigede, længden af løbet, og antallet af sejre en hest skal være indtastet. Følgende er kopieret fra Churchhill do .ns tilstand bog:

femte løb hævder pung $44,000. FOR TRE-ÅRIGE OG OPAD, SOM ALDRIG HAR VUNDET TO LØB. Tre – årige 122 lbs. Ældre 125 lbs., Ikke-vindere af et løb på en Mile eller Over siden September 30 2 lbs. Hævder pris $ 30,000, hvis for $ 25,000, tilladt 2 lbs. EN M OG EN SEKSTENDE

I ovenstående race, en hest er tilladt at tage ud to pounds, hvis:

• Ikke-vinderen af et løb på en kilometer eller over siden September 30, 2019;
  • der Kører hesten for en 25.000 hævder pris

For denne race, heste bærer den letteste vægt, ville det være tre år gamle uden en sejr siden September 30, 2019, og kører i en $25.000 hævder pris., Hesten ville starte ved 122 lbs og får en fire-pund godtgørelse, hvilket resulterer i en racing vægt på 118 lbs.

heste, der bærer mest vægt i løbet, har en sejr siden 30.September 2019, og er over tre år gamle, disse heste vil køre for at bære en vægt på 125 lbs., syv pund mere end de letteste belastede heste.,

Handicap løb tildele vægt, der er baseret på tidligere resultater

I et handicap løb, hver hest er tildelt vægten er baseret på dens tidligere ydeevne i et forsøg på at give den enkelte hest en fair shot for at vinde. Forudsætningen er, at ekstra vægt påvirker den hastighed, en hest kan løbe over en bestemt afstand.

selvfølgelig, jo bedre hesten er, jo mere vægt vil den blive tildelt til at bære. Hvis en handicapper lykkes, vil alle heste ramme målstregen på samme tid., Racesekretæren, der indstiller vægtene, bruger en formel til at bestemme mængden af vægt, der skal tildeles.

Den mest almindelige faktorer er:

• tidligere forestillinger på denne afstand;
  • tidligere vægte hesten har udført;
  • hvor godt hesten har udført i lignende løb;
  • hvordan hestene har vist i tidligere løb mod hinanden.

Handicappede løb er meget mere almindelige i Europa, især i det Forenede Kongerige, end de er i Usa.

Hvad er “topvægt” i hestevæddeløb?,

i handicapløb kaldes den hest, der er tildelt til at køre med mest vægt, “topvægt” hesten. Sporsekretæren betragter” topvægt ” hesten som den bedste hest inden for indgange.

Hvis “top vægt hest” trækkes fra et løb, er det sandsynligt, at de resterende heste vil blive tildelt en anden mængde vægt til at bære.

hvad betyder “vægt for alder” i hestevæddeløb?

I en hest racing program race betingelser, der er beskrevet i detaljer., Som vi ved, er en af emnerne den vægt, en hest bærer. Men hvorfor bærer nogle heste forskellige vægte?

“vægt for alder” (fafa) er et udtryk, der bruges til at beskrive den mængde, en hest bærer i et løb baseret på alder. I vores eksempel ovenfor fastslog racing sekretæren, at treårige bærer 122 lbs. 122lbs for tre – årige er løbets” vægt for alder ” tilstand.

i uddraget over ældre heste bar to pund mere end de treårige i løbet. Betyder to pund noget? Lad os finde ud af det.

betyder vægt noget i hestevæddeløb?,

fordi Seabiscuit dominerede så mange løb, fortsatte racingkommissæren med at tilføje vægt, men han fortsatte med at vinde. Så påvirker vægten en hests evne til at løbe?

mængden af vægt en hest er belastet med spørgsmål, fordi det tager mere energi at flytte en højere mængde vægt end det gør at flytte mindre vægt over en given afstand. Kan en hest overvinde denne forskel? Ja

Handicappers bruger formler til at beregne, hvor meget effekt vægten har på hastigheden., Generelt, de fleste overveje 1 lb ekstra vægt er lig med 1/5 af et sekund i tid, som oversætter til 1 hest længde i en mile løb.

Hvordan tilføjer de vægt til heste?

Når du kan se horseracing du sandsynligvis ikke mærke til den vægt, der bæres af væddeløbsheste., Dette skyldes, at de vil have vægten tilføjet, men ikke være en hindring for hestens evne til at udføre.

vægte føjes til heste med blypuder eller ved vægtede sadelpuder. Sadler jockeys ride under et løb har lommer til at holde blylodder.

YouTube-videoen fra Delta do .ns racerbane nær Lake Charles Louisiana præsenterer de forskellige metoder, der bruges i dag til at tilføje vægt til en hest til racing.

Hvorfor bliver jockeys vejet?

mellem løb jockeys skynde sig ind i et rum få vejet, ændre silke, og gå tilbage til paddock carring gear., Populære jockeyer gør dette mellem hvert løb. Men hvorfor får de vejer mellem hvert løb?

Race track personale sæt minimumsvægt krav hver hest skal bære for et løb. For at sikre overholdelse af dette mandat vejer jockeys før og efter hvert løb. For at læse mere om jockeys Klik her.

Jockeys træder på skalaen med deres gear, inklusive sadel; hvis de ikke opfylder den krævede vægt, tilføjes en blypude eller en vægtet sadelpude, og de træder tilbage på skalaerne og vejes igen. Denne proces fortsætter, indtil de er i den rigtige vægt.,

når rytteren har ramt sit vægtmærke, sender han sit gear til træneren eller assistenten for at få hesten forberedt til løbet. Når løbet er forbi, gentager alle jockeys, der konkurrerede, vejeprocessen. Når vægtene er verificeret, bekræftes resultaterne af konkurrencen.

er Kentucky Derby et Handicap løb?

mens jeg forberedte mig til Kentucky Derby, bemærkede jeg, hvor forskellige hver heste rekord var. Dette fik mig til at spekulere på, om alle hestene havde samme vægt under løbet eller er det handicappet. Kentucky Derby er ikke et handicap løb., Det er en klasse i stakes race består af de øverste tre-årige væddeløbsheste i verden. For at kvalificere sig til Kentucky Derby, en hest skal tjene et vist antal point.

point optjenes i udpegede stakes løb for to og tre år gamle fuldblodsheste. En plads er reserveret til den øverste hest fra Japan og Europa. Kentucky Derby accepterer 20 kvalificerende heste.