Site Overlay

Neely Cup Dag 2 Resumé

Neely Cup fortsatte fredag eftermiddag på Winterhawks Skating Center. De firs spillere i lejren er opdelt i fire hold opkaldt efter legendsinterha .ks legends: Randy Heath, Dennis Holland, Troy Mick og Ken Yaremchuk.

to hold firkantet ud i separate 30-minutters back-to-back spil i to sessioner hver dag, hvilket betyder hvert hold spiller otte kampe i turneringen. Resum theerne fra fredag er nedenfor:

Team Mick (1) vs., Team Yaremchuk (2), Spil 1:
Team Yaremchuk tog dagens første kamp med en score på 2-1 bag mål fra Keegan Iverson og Logan Styler. Team Yaremchuk netminder Greg Maggio fik sin shutout snappet med bare 29 sekunder tilbage, da Taylor Peters scorede for Team Mick, men det var så tæt som de ville få.

Team Mick (2) vs. Team Yaremchuk (5), Spil 2:
Team Yaremchuk afsluttede fejningen i det første sæt spil med en 5-2 sejr over Team Mick. Derrick Pouliot og Ethan Price scorede for at give Team Yaremchuk en tidlig 2-0 føring., Prisen har været fantastisk gennem to dage, med tre mål i sine første fire kampe.

Jage De Leo nedbringe underskuddet til 2-1 med et mål for Team Mick, men Hold Yaremchuk svarede med mål fra Fredrik Olofsson og Dominic Turgeon at tage en 4-1 føring. Ricky Bateman scorede for Team Mick for at gøre det 4-2, så skar de det næsten til en sent i spillet, da Joey Baker ringede en fra posten. Jeremey Leipsic indpakket scoring med en tom netto mål at give holdet Yaremchuk 5-2 sejr.

Team Heath (1) vs., Team Holland (0), Game 1:
Ty Rattie scorede det eneste mål for det første spil mellem de to hold, da han gav Team Heath en 1-0 sejr over Team Holland. Cam Lanigan og Adin Hill kombineret til shutout i nettet for Team Heath, da de stymied Team Holland. Hill havde også en shutout i et af gårsdagens spil.

Team Heath (3) vs. Team Holland (2), Spil 2:
Team Heath tjente et feje af aftenkampene med en 3-2 sejr i dagens sidste kamp., Men de måtte overvinde et tidligt underskud for at gøre det, efter at Team Holland kom på tavlen med mål fra Adam de Champlain og Paul Bittner for at gøre det 2-0. Men Team Heath brølede tilbage med mål fra Seth Jones, Tucker Spooner og EJ Faust for at tjene sejren.